

## CEFC Board Meeting No.116 Agenda

DATE:	Thursday, 25 August 2022	
TIME:	11:30am – 5:00pm AEST / 11:00am – 4:30pm ACST / 9:30am – 3:00pm AWST	
LOCATION:	CEFC Sydney, Suite 1702, 1 Bligh Street, Sydney (Eora/Walama rooms) & by video-conference if needed (dial-in details below)	
BOARD MEMBERS IN ATTENDANCE:	Mr Steven Skala AO, Ms Leanne Bond, Mr David Jones AM, Mr Matt Howell, Ms Andrea Slattery, Ms Samantha Tough and Ms Nicola Wakefield Evans	
APOLOGIES:	Nil	
OTHER ATTENDEES:	Mr Ian Learmonth, Ms Sara Leong, Mr Paul McCartney, Ms Leanne McDonald, Mr Andrew Powell, Mr Ludovic Theau, Mr Jay Tolson, Mr Craig Whalen, [minute-taker]	
	Staff for relevant items	

## VIDEO-CONFERENCE DIAL-IN DETAILS

CEFC Board Meeting VMR (virtual meeting room)

Computer based video-conference:

## Audio only alternatives:

Telepl	Telephone:								
Mobile	e Phone Link	c.							
NO.	TIME (AEST)	AGENDA ITEM	PRESENTER	TIME ALLOTTED					
1.	11:30am	Opening							
	11:30am	a) Welcome and apologies	Chair	0 min					
	11:30am	b) Declaration of any material personal interests	All	5 min					
	11:35am	c) Private session without Management present	Chair	40 min					
	12:15pm	d) Private session with the CEO	Chair	30 min					
	12:45pm	12:45pm – 1:15pm Lunch break	-	30 min					
2.	1:15pm	Minutes of prior meetings							
	1:15pm	a) BM#114 (24 Jun & 6 Jul 2022) – for <u>approval</u>	Chair	5 min					
	1:20pm	b) BM#115 (29 Jul 2022) – for <u>approval</u>	Chair	5 min					
3.	1:25pm	Update on matters arising from prior meetings – for noting	Chair / IJL	10 min					

BM#116 – AGENDA

IN CONFIDENCE - 1

## Commented [MH2]: S22 Irrelevant to application

Commented [MH1]: s22 Irrelevant to application

4.	1:35pm	Board Committee meetings update			
	1:35pm	a) ARC#47 (11 Aug 2022) verbal update including recommendations for Board approval	NWE	5 min	
	1:40pm	b) ARC#48 (25 Aug 2022) verbal update including recommendations for Board approval	NWE	10 min	
5.	1:50pm	CEO report for August – matters for <u>approval</u> and for noting	IJL	40 min	
		Discussion to include:			
		Annual Report 2021-22 – for <u>delegation</u>			
	2:30pm	2:30pm – 3:00pm Afternoon break	-	30 min	
6.	3:00pm	2022-23 Corporate Plan – for <u>approval</u>	IJL / AJJ	20 min	
7.	3:20pm	Investments			
	3:20pm	a) Project Nokia Pre-screen – for <u>delegation</u>	BXV / GHC	40 min	Commented [MH3]: \$47E(d) (Conduct of operation
8.	4:00pm	Clean Futures Team update – for noting	PTM	15 min	
9.	4:15pm	Asset Management: Portfolio report – for noting	SML / PCG	15 min	
10.	4:30pm	Financial update for the month ended 31 July 2022 – for noting	ARP	15 min	
11.	4:45pm	Transaction approvals report – for noting	IJL	5 min	
12.	4:50pm	Any other business	Chair	10 min	
13.	5:00pm	Meeting schedule - Next meetings: Board (i) Strategy: Mon 26 Sep 2022: 9:30am – 5:45pm AEST (ii) Meeting: Tue 27 Sep 2022: 9:00am – 5:00pm AEST PCC: Wed 2 Nov 2022: 1:00pm – 5:00pm AEDT ARC: Mon 12 Dec 2022: 12:00pm – 5:00pm AEDT	Chair	0 min	
14.	5:00pm	Meeting close	Chair	-	

BM#116 – AGENDA

IN CONFIDENCE - 2